Pályázatírás

„A pénztermeléshez pénz kell, de nem feltétlenül a sajátod.” (Robert Toru Kiyosaki)

Projekt tervezés

Hiába van egy jó projektötletünk, ha azt nem tudjuk megfelelően megfogalmazni, vagy esetleg túl nagyszabású a lehetőségeinkhez vagy a pályázat lehetőségeihez képest.

Pályázatírás

Vegye igénybe a sikerdíjas alapon működő pályázatírási szolgáltatásunkat. Munkatársaink több, mint 10 éves tapasztalata segít önnek az Európai uniós pályázatok sikeres összeállításában.

Projektmenedzsment

A támogatás elnyerése csak az első lépés. Ezt követően megvalósítjuk Önnek a pályázati projektet tapasztalt szakértőink segítségével, hisz’ a siker kulcsa a támogatások lehívása.

Tanácsadás

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, forduljon bizalommal hozzánk. Tanácsadó szolgáltatásunkon belül eligazítjuk önt a pályázatírás világán belül.

A vállalkozás indítás nehéz feladat, akár rendelkezünk már üzleti tapasztalattal, akár nem. Milyen üzletet indítsak kérdésektől egészen addig, hogy milyen potenciális vásárlóig szeretnénk eljutni? Na és hogyan jutassuk el hozzájuk üzenetünket? Hogyan reklámozzunk? Ezek a kérdések sorban felvetődnek, azonban cégünk kész segédkezet nyújtani minden ilyen problémában csak az Ön jóvoltára.

Mi tudjuk mennyi fáradozással jár egy onlinemarketing megszervezése, de a legnagyobb világmárkák is elindultak valahogyan…Hiszen az internet az információról szól. Akinél megtalálják az értékes információt, azt fogják szakértőnek tartani a szakterületén. A tartalommarketing ezt a szemléletet vallja magáénak. Tehát a vállalkozás során érdemes egy úttörő ötlet vagy marketing fogással kipattanni a reklámpiacra.

Ebben segítünk mi. Legyen szó tartalommarketingről, honlapszövegről, blogbejegyzésről, közösségi oldalak adminisztrálásáról, infografika és prezentáció készítésről, vagy akár hírlevél kampányról. Ne bukjon el a cégalapítás adminisztrációs buktatóin küszködve az új versenytársak, új cégek, sőt, új országok ringében, inkább bízza ránk magát! Végezetül pedig Önnek már csak az a dolga, hogy végiggondolja miből is fog állni az üzleti terv, és évezze belépését álmai piacára.

A pályázatok mára már teljes mértékben meghatározzák a vállalkozások életét. Egy vállalkozás pályázat révén juthat meghatározott felhasználású anyagi támogatáshoz. Ez abban különbözik egy egyszerű banki kölcsöntől, vissza nem térítendő, ellenben nem elegendő hitelképesnek lenni az elnyeréséhez.

Egy pályázat elnyeréséhez a legfontosabb a projekt, hisz ezzel pályázzuk meg a támogatást, ezt vizsgálják meg és bírálják el a pályázati bizottság szakértői. Egy pályázat célja olyan fejlesztés vagy fejlesztések támogatása, amelyek később valamilyen közvetlen vagy közvetett haszonnal járnak; például egy szállítási cég telephely bővítésére pályázik. Ha elnyeri a pályázatot, új járművek számára lesz helye, esetleg nagyobb raktára lesz a küldemények számára, de mindenképpen több alkalmazottja lesz, mivel szüksége lesz az új munkaerő, ezáltal a cég pozitív növekedése befolyással lesz a régió gazdaságára is.

A projekt megtervezése és dokumentálása már magába a pályázat megírásába tartozik, aminek a minősége nagyban befolyásolja a pályázat sikerességét.

A pályázati projektet nem elegendő megtervezni, meg is kell valósítani, sőt, fenn is kell tartani. Ez a pályázat harmadik, leghosszabb és legnehezebb szakasza.

Hogy egy cég vagy vállalkozás pályázhasson, mindenek előtt meg kell felelnie egy előminősítési vizsgálaton. Ilyen előminősítési szolgáltatást több cég is kínál, ezáltal még az előtt megtudjuk a projekt hibáit, mielőtt hivatalosan beadnánk a papírokat a pályázati bizottságnak.

Az elvárások a pályázók irányába pályázatonként változnak, azonban általános követelmény, hogy a pályázó ne álljon csődeljárás vagy felszámolás alatt, ne legyenek adóhátralékai, az előző évi saját tőke nem lehet negatív, illetve meghatározott teljes üzleti évekkel kell rendelkeznie (például egyes pályázatokra csak két teljes üzleti évvel (2×365 nap) rendelkező cégek vagy vállalkozások pályázhatnak).

Pályázati referenciák

Friss hírek

konyha-piac

Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztése, közétkeztetés fejlesztése

| Hírek | No Comments

2017. április 28-tól nyújthatók be támogatási kérelmek a VP6-7.2.1-7.4.1.3-16 kódszámú, Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztése, közétkeztetés fejlesztése című pályázati felhívásra. Célja a vidéki térségekben élők életminőségének a javítása, a…

falusi-turizmus

Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása

| Hírek | No Comments

2017. április 3-tól nyújthatók be támogatási kérelmek a VP6-6.4.1-16 kódszámú, Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása című pályázati felhívásra. A pályázat célja a mezőgazdasági termelőnek nem minősülő…

videk_fejlesztes

A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás

| Hírek | No Comments

2017. március 16-tól nyújthatók be támogatási kérelmek a VP2-6.1.1-16 kódszámú, A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás című pályázati felhívásra. Célja a fiatal mezőgazdasági termelők gazdaságalapításának támogatása, ezzel együtt a birtokstruktúra…

humanity-2045992__340

Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben

| Hírek | No Comments

2017. március 1-től nyújthatók be támogatási kérelmek az EFOP-1.5.3-16 kódszámú Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben című pályázati felhívásra. A felhívás kiemelt célja a kulturális- és társadalmi tőke, továbbá az egyéni és közösségi…

Partnereink

Elérhetőségeink

Keresse fel irodánkat, vagy forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeken:

Wex Argentum Kft.

Székhely:
1201, Budapest
Vágóhíd utca 65.
Telephely:
3526 Miskolc,
Repülőtéri út 65.

+36 30/952 6930

info@wex.hu

Ha bármi kérdése van itt elküldheti nekünk és ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet