EU Pályázatírás, Pályázati tanácsadás, Projekt management

Megjelent a Vidékfejlesztési Program megvalósítását szolgáló „Technikai Segítségnyújtás Projekt” című felhívása

By 2016-06-03Hírek

Megjelent a „Vidékfejlesztési Program megvalósítását szolgáló Technikai Segítségnyújtás Projekt” című (VP-20-1-16 kódszámú) felhívás.

A Kormány célul tűzte ki az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból származó források teljes mértékű felhasználását és a hatékonyabb támogatáskezelés és támogatás-felhasználás érdekében a Vidékfejlesztési Program hatékony irányítását, amely utóbbi cél megvalósulását a Technikai Segítségnyújtási intézkedés érvényesítése biztosít. A cél elérését a Kormány a Miniszterelnökség együttműködésével tervezi megvalósítani jelen projektben foglalt feltételek mentén.

Az együttműködés keretében a Kormány vállalja, hogy:

  • A benyújtott támogatási kérelmekről a jogszabály által meghatározott határidőn belül dönt.
  • A Felhívás feltételeinek megfelelő projekteket legfeljebb 4 milliárd Ft összegű vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig.

Cserébe a kérelmet benyújtók az együttműködés keretében vállalják, hogy:

  • Projektjük megvalósításával hozzájárulnak a Vidékfejlesztési Programban előírt tevékenységek hatékony és eredményes végrehajtásához.

A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 4 milliárd Ft. A támogatási kérelmek benyújtására 2020. december 31. napjáig van lehetőség.

Bővebben itt olvasható.

Forrás: palyazat.gov.hu

Leave a Reply