EU Pályázatírás, Pályázati tanácsadás, Projekt management

A pályázatírásról röviden

By 2016-01-07Hírek

A pályázatírás a projekttervezéssel egyenrangú fontosságú lépés a pályázat elnyerése felé. Egymáshoz való viszonyuk a tartalom és a forma viszonya: egyik sem lehet teljes értékű a másik nélkül.

Fontos észben tartani, hogy a pályázati dokumentáció nem merül ki a jelentkezési lapban és a projektleírásban. Leírások, tanulmányok, értékelések, kimutatások szükségesek, amelyeket a szakértői cégek összegyűjtenek vagy elkészítenek a számunkra. Ezek a szolgáltatások lényegesen megkönnyíthetik egy pályázat lebonyolítását, a sikeres pályázat esélyét pedig megnövelik, ha nem garantálják.

A szakértők által megírt pályázat és összegyűjtött dokumentáció számukra is előnyös. A sikerdíjazási modellű cégek esetében csak akkor fizet az ügyfél, ha elnyeri a kívánt pályázati támogatást, ezért a pályázati tanácsadó cégnek is mindent meg kell tennie, hogy a pályázat eredményes legyen. Érdemes egy minőségi, és nem mennyiségi referenciákkal rendelkező tanácsadói céget keresni, mivel ezek tudják igazán maximalizálni a sikerünket.

Leave a Reply